Möt våren i portugal! – Följ med på visningsresa till Portugal 13 - 20 maj 2018.


PortugalMäklarna och Sparsam Skatt arrangerar återigen vår mycket populära visnings- och informationsresa till Portugal.

Arrangemanget sträcker sig över 6 hela dagar och innehåller utförlig information beträffande flytt och bosättning i Portugal, svenska och portugisiska skatteperspektiv samt fastighetsvisningar i olika delar av Portugal (Estoril/Cascais, Algarve m fl).
Alla föreläsare är specialister inom sina områden.

Alla hotell är förbokade; det ända ni behöver arrangera är flygtransport till och från Portugal.

Arrangemanget börjar måndag 14 maj kl 09.00 i Cascais så vi föreslår att ni anländer till Lissabon söndag den 13 maj (direktflyg från Stockholm och Köpenhamn med TAP Portugal) och stannar i Portugal fram till söndag 20 maj.
Det är möjligt att följa med bussen upp till Lissabon på sena eftermiddagen lördagen 19 maj. Vi bokar hotell nära flygplatsen för dem som behöver detta.
Eftersom arrangemanget avslutas på Algarve-kusten är det även möjligt att boka retur-resan från Faro flygplats.
Det går att boka returbiljett med TAP (www.tap.pt) från Faro via Lissabon till Sverige. Självfallet går det bra att stanna längre.

Vi har preliminär-bokat rum på bra hotell i centrala Cascais samt på Algarvekusten under hela vistelsen.
Alternativt bokar du hotell på egen hand.

Måndagen är primärt avsedd för seminarier medan efterföljande dagar ägnas åt fastighetsvisningar där vi både ser pågående projekt men även de olika fastighetstyper som finns på marknaden samt visning av Portugal i stort.
Under onsdagen 16 maj färdas vi gemensamt med buss ned till Algarvekusten för att där tillbringa 4 dygn då vi ser olika fastigheter och områden utsprit över störra delen av Algarvekusten.

Under måndag eftermiddag samt hela tisdagen finns det möjlighet att kostnadsfritt boka individuella möten med Göran Andersson och Henrik Johnsson, Sparsam Skatt, för att diskutera pensions- och skattefrågor samt med
Daniel Rock, Investeringsrådgivare från Hjerta, ett av Nordens största rådgivarorganisationer inom försäkring och sparande.Klicka för att ladda ner detaljerad information


Klicka här för anmälanTillbaka till förstasidan