Upplev vackra Côte d'Azur när det är som finast! – Följ med på visningsresa till Frankrike 5 maj - 9 maj 2019.


FrankrikeMäklarna och Sparsam Skatt arrangerar återigen vår mycket populära visnings- och informationsresa till Nice i sydfrankrike.

Arrangemanget sträcker sig över 4 dagar och innehåller utförlig information beträffande flytt och bosättning i Frankrike, svenska och franska skatteperspektiv samt fastighetsvisningar i olika områden runt Nice och Cannes.
Alla föreläsare är specialister inom sina områden.

Konceptet är enkelt, ni bokar flygbiljett och hotell själva. Seminariet kommer att hållas på Hôtel Beau Rivage så det är lämpligt att ni bokar hotell i närheten. (se våra rekommenderade hotell under fliken nedan).

Arrangemanget börjar måndag 6 maj kl 09.00 i Nice så vi föreslår att ni anländer till Nice senast söndag den 5 maj (direktflyg från Stockholm och Köpenhamn med bl.a. SAS) och stannar i Nice fram till torsdag 9 maj.
Självfallet går det bra att stanna längre.

Måndagen är primärt avsedd för seminarier medan efterföljande dagar ägnas åt fastighetsvisningar. Vi ser bostäder i olika stilar och prisklasser som finns på marknaden samt visning av centrala Côte d'Azur samt landsbygden. Under måndag eftermiddag finns det möjlighet att kostnadsfritt boka individuella möten med Göran Andersson, Sparsam Skatt, för att diskutera pensions- och skattefrågor.Klicka för att ladda ner detaljerad information


Klicka här för anmälanTillbaka till förstasidan