Upplev Malta på plats – följ med på visningsresa till Malta 8 - 12 maj 2022Föreläsningar om skatter och pension, visning av bostäder, kultur och sevärdheter, middagar, umgänge och mycket mer.

MaltaMäklarna och Sparsam Skatt arrangerar återigen den populära visnings- och informationsresan till Malta. Arrangemanget sträcker sig över 3 hela dagar och innehåller utförlig information beträffande flytt och bosättning på Malta, svenska och maltesiska skatteperspektiv, bank och finansiering samt fastighetsvisningar och utflykt runt ön.
Alla föreläsare är specialister inom sina områden.

Arrangemanget börjar måndag 9 maj kl 09.00 på Hilton så vi föreslår att du anländer till Malta söndag den 8e maj och stannar fram till torsdag den 12 maj.
Självfallet går det bra att stanna längre.

Vi tar hand om hotellbokning på Hilton Malta, ett av Maltas absolut bästa hotell med suveränt läge och det är även på Hilton de olika seminarierna hålls.
En av dagarna ordnas fastighetsvisningar där vi både ser pågående projekt men även de olika fastighetstyper som finns på marknaden. För att ge deltagarna en bra bild av hela ön genomför vi en heldagsutflykt där vi ser pärlorna på Malta.

Under måndag eftermiddag samt hela tisdagen finns det möjlighet att kostnadsfritt boka individuella möten med Göran Andersson, Sparsam Skatt, för att diskutera pensions- och skattefrågor. Dessa möten sker på Hotel Hilton.Klicka för att ladda ner detaljerad information


Klicka här för anmälanTillbaka till förstasidan