Upplev Grekland på plats – följ med på visningsresa till Grekland
2 - 6 maj 2021Föreläsningar om skatter och pension, visning av bostäder, kultur och sevärdheter, middagar, umgänge och mycket mer.

GreklandMäklarna och Sparsam Skatt arrangerar en visnings- och informationsresan till Grekland. Arrangemanget sträcker sig över 3 hela dagar och innehåller utförlig information beträffande flytt och bosättning i Grekland, svenska och grekiska skatteperspektiv, bank och finansiering samt fastighetsvisningar och utflykt.
Alla föreläsare är specialister inom sina områden.

Under resan besöker vi populära områden på grekiska fastlandet och arrangerar dels skatte- och pensionsseminarier (med möjlighet till kostnadsfria möten med Sparsam Skatt) och anordnar därtill bostadsvisningar för dig som vill köpa en bostad i solen nära havet.

Vi prioriterar trevliga kustnära orter som är levande året om och som erbjuder bostäder för dig som vill pensionera dig i Grekland. Vi bor på bra hotell ett par timmars bussresa från Atens flygplats.

Vänligen observera att antalet platser är begränsat (populär resa, boka i god tid).
Under måndag eftermiddag samt hela tisdagen finns det möjlighet att kostnadsfritt boka individuella möten med Göran Andersson, Sparsam Skatt, för att diskutera pensions- och skattefrågor.

Återkommer med mer exakt information avseende hotell.Klicka här för anmälanTillbaka till förstasidan